Winkel permanent gesloten

‘Ik heb nog nooit zoveel reacties en mailtjes gekregen als afgelopen week. Dat snap ik ook wel, de winkel permanent gesloten is niet niks. Het zijn zoveel mailtjes met vragen, dat ik ze niet allemaal kan beantwoorden. Dus laat ik de meeste vragen hier beantwoorden.

Winkel permanent gesloten

Wat heb ik gemist?

De winkel is helaas gesloten. Een veel gestelde vraag is ‘waarom?’ of ‘wat heb ik gemist?’. Er zijn veel redenen. Te veel om op te noemen. De meest impactvolle is de container die sinds 2015 voor onze winkel staat. Dankzij de Gemeente Amsterdam. Zij hebben daarvoor vergunning verleend, voor de verbouwing bij de buren op het plein.

Mevrouw MaaikeP van de Gemeente was daarvoor persoonlijk naar de Pijp gekomen en vond dat de meest geschikte plek voor de container en alle bouwmaterialen. Toen ik haar vroeg waarom ze deze pal voor mijn winkel had gezet, antwoordde ze met de wedervraag ‘waar zit jouw winkel dan??’. I rest my case.

Dat was het begin van het einde van de winkel. Een positief puntje: we hebben het alsnog twee jaar vol gehouden. Wat velen van jullie nog niet weten, is dat ook mijn partner afgelopen jaar is vetrokken. Dat werkte dus ook niet echt mee.

Dit is de post van de aller laatste dag

Zondag 24 september 2017, is de laatste dag dat de winkel open zal zijn. Van 12:00 tot 17:00 uur. De vitrine zal vol liggen met macarons. Alleen hebben we niet alle smaken. Wel de lekkerste. Zoals Salty Caramel. Duh.

Hoe graag ik ook zou willen, we hebben geen maduches. Je kunt geen macarons reserveren. En we sturen geen macarons via de webshop. Dat lukt zondag niet. Dus als je nog macarons wilt hebben zou ik maar op tijd zijn. Want op is op.

We geven bij elke box een Poptasi Original Coolpack (koel-element). Als aandenken, of souveniertje. We hebben ook nog de laatste Poptasi t-shirts. Ik durf het bijna niet te zeggen… ze zijn niet genderneutraal. Want we hebben zowel dames als heren modellen. Maar de opdruk is wel gelijk. Of zijn ze dan stiekem toch wel neutraal?

Morgen wordt een spannende dag. Het zou best wel eens heel druk kunnen worden. Maar misschien ook niet. Dat is nooit te voorspellen. Het weer zit in ieder geval mee. En parkeren ook. Want dat is op zondag gratis in de Pijp. Yes.

En als jullie het leuk vinden, als je het morgen niet redt, wil ik best een camera neerzetten en Live gaan op Facebook. Zodat je het toch nog een beetje kunt meemaken. Just let me know. Hoe gek en tegenstrijdig het ook klinkt, ik heb best wel zin in morgen. We maken er in ieder geval de mooiste en lekkerste dag van! See you tomorrow! [24-09-2017] Love, Poptasi 8]x

Winkel permanent gesloten | Sold out

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.